Zaterdag in Harderwijk

Het belooft een mooie dag te worden en daarom hebben we een fietstocht  gepland naar de zandverstuivingen in Harderwijk en dan terug via een fietspad vlak langs het Veluweweer.

De zandverstuivingen zijn erg mooi.


Harderwijk is gezellig en druk op de terrasjes waar we bij de Baron iets eten. Mijn tosti is zo droog, smakeloos en opgediend alleen met een hele zure ketchupsaus, dat ik hem na een paar happen echt laat liggen (en dat gebeurt niet gauw!) We fietsen langs de gezellige boulevard waar we langs een viskraam komen met beoodjes paling, kibbeling etc. Daar maken we goed wat de Baron heeft laten liggen! HEERLIJK!

Via de route langs het Veluwemeer fietsen we terug. Het meer zien we alleen aan het eind op een Euroresort, maar de zon heeft zich dan al weer een tijdje niet laten zien en dan vinden wij het toch frisjes. Dus lekker terug naar de camping in Hulshorst en nog even proberen te genieten van de avondzon die er meestal wel een uurtje is, en dat lukt!

Morgen terug naar huis. Een week om alles wat we nu tegengekomen zijn (voldoende goede batterijen fietsen? Wegenwacht in Europa?) te regelen; een week voor de laatste prik voor Peter; een week om alle voorbereidingen te treffen voor een rit naar de zon 🌞; vrienden-/familie te bezoeken of te ontvangen en dan hopen we de tweede week van juni weer en route te zijn.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.