“Welkom in Imke hotel!”

Nauwelijks binnen, pakt Imke haar microfoon (instelbaar met verschillende stemhoogtes al dan niet met echo-effect) en heet ons welkom in Imke hotel.
Alle slaap-, bad/douche- en speelruimten worden getoond met uitgebreide uitleg en als laatste de logeerkamer. Geen enkele “locage” wordt overgeslagen.
Het tafeltje onderaan de trap waarop de pc-staat, is de receptie. Goed om te weten, natuurlijk (als er vragen zijn).

Tina heeft een heerlijke gado-gado gemaakt. Na het eten worden de cadeautjes uitgepakt en aan de blije gezichten te zien, hebben we goed gekozen.
Als we nog wat natafelen, komen de verhalen pas echt los. Over het sporten, de school, de vriendjes en vriendinnetjes (ook speciale!). Het is ontroerend om te merken hoe goed ze hier aarden en gelukkig zijn.
Laat in de avond komt Koen ook thuis en is de zaak compleet.
Het is een prachtige avond met sterren aan de hemel.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Een reactie op “Welkom in Imke hotel!”

 1. Rob de Louw schreef:

  Hoi Tineke,
  Fijn om te horen dat jullie heelhuids die lange reis zijn doorgekomen. Hopelijk is jullie verdere verblijf met al jullie plannen minder ‘onrustig’ dan de vliegreis.
  Ik zal jouw verhalen de komende maanden met belangstelling, en weemoed, blijven volgen. Weemoed omdat ik zo’n 30 jaar geleden ook een paar weken in Singapore heb doorgebracht, weliswaar zakelijk, maar dat neemt niet weg dat ik veel leuke dingen heb meegemaakt.
  Ik ga nu Peter’s blog lezen en wens jullie een geweldig verblijf toe daar.
  Groetjes,
  Rob en Christel

Reacties zijn gesloten.