Voorbij

Zo’n paar uur voor ons vertrek uit Singapore, terug naar Nederland na een reis van bijna drie maanden.
Gemengde gevoelens, want ik ga graag weer naar mijn familie, vrienden en kennissen, maar ik laat hier weer een zoon achter met zijn gezin. Die ga ik wel weer over een half jaar zien als zij naar Nederland komen, maar toch….

Vanochtend nog even in het zwembad gelegen (35 gr. vandaag en weer super vochtig); een laatste spelletje Quixx met de kleinkinderen… straks met zijn allen nog naar de pizzeria…

De afgelopen week, na die flitsende start met de Hash-run, hebben we onze tijd tijd besteed aan de voorbereiding van het “heerlijk avondje”, de laatste hand gelegd aan de surprise en op de valreep nog een zoektocht naar een spel…
Niet gevonden, maar een leuke avond is het wel! Veel mooie gedichten en blije gezichten.
Het restant van een heerlijk avondje met surprises staat nog in de kamer.

Als iedereen aan het werk is en de kinderen op school zijn, maken wij nog een paar wandelingen door Singapore. We gaan o.a. naar de Chinese wijk en naar Katong in het Oosten, waar veel authentieke shophouses te zien zijn. We wandelen nog door naar de zee en nadat we hebben zitten mijmeren op een bankje, zwerven we met de bus weer naar “huis”.
Ik ben nog naar de pedicure/manicure geweest en Peter heeft de Pinnacle bezocht (een wandeling over een brug die een 7-tal flats op de 50e verdieping met elkaar verbindt.

’s Avonds gaan we met Koen en Kim naar een pubquiz in de Hollandse Club. Bijna geen Nederlander te zien en de quiz is in het Engels. Hoewel het er aanvankelijk beroerd uitziet, eindigen we op plaats 5/8 en daar zijn we heel tevreden mee. Het is een gezellige avond.

Alle gezellige, mooie momenten van de bezoekjes in Singapore ga ik koesteren, net als alle andere overgetelijke avonturen van deze bijzondere Aziëreis.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 reacties op Voorbij

 1. Tonny Levolger schreef:

  Hallo Peter en Tineke,

  Wat hebben jullie een prachtige reis gehad. Wij hebben met veel plezier alle reisverslagen gelezen. Wij zijn ook helemaal gek van Azië. Fijn om zo af te sluiten met de kinderen en kleinkinderen. Wij wensen jullie een goede terugreis.

  Groetjes,

  P.S. Zal wel ff zijn aan de temperaturen hier.

 2. Mieke schreef:

  Fijn dat jullie zo genoten hebben en dat alles goed is gegaan!
  Mooie herinneringen…
  Goede reis terug!

  Liefs

 3. Toos van Raaij schreef:

  Fijne, veilige thuisreis. Welkom terug!
  Tot weer, muzikale OW groet, Toos

 4. Ina schreef:

  Goede reis samen. Kom veilig weer thuis. Warme groet, Ina

Reacties zijn gesloten.