Teth 2 de waterval

Na de lunch (volgens ons bestemd voor 4 p. en erg gevarieerd en lekker) beginnen we aan de wandeltocht. Peter gaat naar de waterval (1 uur heen en 1 uur terug) en ik loop maar een piepklein stuk mee tot aan het kerkje. Het is erg warm en ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb, Peter op te wachten in de tuin van de enige open horecazaak hier. Jammer dat ook hier een fatsoenlijke tuinstoel ontbreekt en ik krijg nog meer hekel aan die bruine houten tuinbanken dan ik al had.

Ik lees wat, werk aan mijn blogs en zie intussen hoe hier een houten drankwinkeltje wordt verplaatst.

Als Peter terugkomt is hij behoorlijk gesloopt; het was zwaar en hij heeft de laatste 100 meter tot de waterval geskipt omdat hij over een glibberige rots moest klauteren en toen besloot dat dat niet zo slim is als je helemaal alleen bent (🔝), maar hij is supertevreden!

‘s Avonds eten we samen met de Oostenrijkse Ella en Sebastian; het is gezellig en we hebben mooie gesprekken over onze beide landen en hoe het leven daar is: we leren veel.
We gaan vroeg naar bed. Een van de werknemers heeft intussen de spoelbak van ons toilet
“gerepareerd” maar we nemen het zekere voor het onzekere en gebruiken het spoelsysteem maar even niet; we hebben geen zin om bij een waterval te slapen. ’s Morgens blijkt dat een goede keus geweest: bij het eerste gebruik, is de waterval weer in werking…

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.