Seaside Boutique Resort in Song Cau

Vandaag verkassen we even 25 km naar het zuiden.

Gisteren zijn we nog wel een flink tijdje bezig geweest om onze terugreis naar Hoi An geregeld te krijgen (daar willen we immers van 8-12 februari zijn om het Vietnamese oud- en nieuwjaarsgebeuren mee te maken.)
– Alle treinen volgeboekt, de 7e en de 8e;
– geen plekje meer te vinden in de Limousinebussen (8-12 personen)
Ja, veel Vietnamezen zijn vrij en reizen in die periode ook naar familie e.d. voor het feest!

Gelukkig nog wel 2 plaatsen te vinden in de sleeperbus van de 7e op de 8e en dan pakken we die maar; verliezen we ook geen dag en worden we slapend vervoerd.
De receptie-medewerkers van het Minthotel zijn er druk mee geweest en het is echt invoorstelbaar hoeveel moeite ze doen om je te helpen en hoeveel plezier ze uitstralen dat het dan ook nog lukt!

Seaside resort is een heel mooi resort en het ligt behoorlijk afgelegen. Met de fiets ergens naar toe (b.v. naar het dichtbijgelegen gehucht op 6 km.), is geen optie want de weg ernaar toe is behoorlijk heuvelachtig. Hier moeten we echt een dag of vier pas op de plaats maken. Niks mee mee, want Peter is herstellende van zijn hoestperiode en – geloof het of niet – nou ben ik zwaar 🤧 verkouden 🤧!

Ook hier zijn erg weinig gasten, buiten ons nog een stel of vijf zagen we vanochtend bij het ontbijt. . En als we deze ochtend – maandag de 2e dag hier – op het terras aan het strand zitten, zijn we de enigen….Misschien zijn de andere gasten alweer vertrokken….

Ik ga hier niet veel over te vertellen hebben, vermoed ik, maar bedenk dan maar dat we heerlijk aan het chillen en herstellen zijn.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Een reactie op Seaside Boutique Resort in Song Cau

Reacties zijn gesloten.