Phayao (4)

Peter stapt ’s morgens weer op de fiets om weer eens een Wat te gaan bekijken (12 km. enkele reis). Ik gun mezelf een relax-dagje: lezen en luieren in een ligstoel! Heerlijk!

Nadat we geluncht hebben bij Aurora (ons lievelings-etablissement), steken we even terug over naar een massage-salon. We hebben het gecheckt (hij is momenteel geopend) en ook op de deur hangt een bordje waaroo staat dat ze elke dag open zijn. Alleen vandaag heeft de masseuse een snipperdag opgenomen. We fietsen even verder en weer een stukje een heuveltje op omdat we gezien hebben dat daar ook een masseuse zou zijn. En dat klopt, maar ze is alleen en wij willen graag allebei gemasseerd worden. Dan kan, want ze gaat telefonisch een collega inschakelen en ze begint alvast met Peter.
Ik weet niet of deze dame haar eerste keus is, maar ik heb de indruk dat de dame in kwestie eigenlijk bouwvakker van beroep is. Goeie genade, wat een powervrouw! Ik moet haar verschillende keren coachen om minder power te gebruiken, maar het lijkt aan dovemansoren gericht. ”Ach, misschien doet het me ook wel goed… zolang ze me niet plet of ergens breekt…” bedenk ik intussen.
Tot slot komt Peters masseuse nog even bijspringen en dan merk ik het verschil: deze weet wel wat ze doet!

’s Avonds fietsen we nog een keertje helemaal door naar het dorp om die lekkere zeebaars met lime en garlic te eten en dan lopen we ook nog even over die gezellige avondmarkt (was woensdag zo gezellig!).
Ja, dat was woensdag en nu is het zaterdag (weekend) en dan is het bijna uitgestorven daar. We komen nog steeds voor verrassingen te staan.

Morgen reizen we terug naar Chiang Rai: nog één nachtje daar bij Pankled Villa!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.