Phayao (2)

We ontbijten aan het meer.
Ik installeer me daarna op een ligstoel bij het zwembad op ons middenplein. Peter pakt een van de fietsen (een betere dan gisteren) en gaat op verkenning langs het meer: hij wil weten of het mogelijk is morgen daar omheen te fietsen óf dat we brommertjes moeten gaan huren.

Hij komt terug met een enthousiast verhaal: dat wordt een mooi tochtje om het meer en met deze fiets gaat dat mij ook lukken. Als we gaan lunchen, vindt hij voor zichzelf ook een betere en we “verstoppen” deze twee achter ons toegangspoortje bij de bungalow: deze twee zijn voorlopig voor ons. Dat lijkt een stuk
a-socialer dan het is, want er zijn vandaag veel mensen vertrokken en er is sowieso weinig concurrentie omdat de meeste gasten hier komen met een gids en die blijven nooit lang: die moeten veel bekijken op één dag!

Verder doen we vandaag niet veel: koffie drinken bij Amazon, bij ons op het hoekje op het ziekenhuisterrein, beetje zwemmen, lekker lezen, een spelletje aan het eind van de middag en zonsondergang bekijken bij een Wat in de buurt.
We hebben het niet echt slecht!

’s Avonds zitten we weer heerlijk buiten aan ons zwembadpleintje. Er zijn maar 3 van de 8 bungalows bezet en net als gisteravond zijn wij de enigen die dat doen: de rest kijkt binnen TV! Wij snappen het niet…
In de loop van de avond, rond 21.00 uur, komen er nog wat mensen aan, maar ook die blijven binnen.
(En het is hier toch echt zeker 22 graden rond die tijd!)

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Een reactie op Phayao (2)

Reacties zijn gesloten.