Faaker See (2 overnachtingen)

Do/vrij 29/30 juni

Als we hier aankomen, hebben we even het idee in Eurodisney beland te zijn. We worden in suikerzoete kleurtjes Willkommen geheten door Ente Emma en het sanitairhuis lijkt op een kinderspeelpaleis met een glijbaan (voor de kleintjes) in het gedeelte met de Familienduches.
Bij het gedeelte voor volwassenen kan ik kiezen uit: een gewone douchecel; of één met een vaste wastafel erbij; of een cel met alleen een vaste wastafel. Misschien zijn er nog meer varianten, maar hier ben ik de speurtocht gestaakt. Ook zijn er diverse ruimtes met wastafels om de haren te wassen, zoals bij de kapster. Ik vraag met af hoe ik dat moet doen! Maria – mijn kapster – is niet meegegaan op reis.
Er zijn, uiteraard, ruimtes met droogkappen: sommige zoals ik die ken van bij Maria, maar ook andere met futuristische blauwe lampjes erin, op stahoogte. Meer info kan ik niet geven, want eer ik de gebruiksaanwijzing gelezen zou hebben, zijn mijn haren al droog!

De camping zelf is prima, goeie plekken en op korte loopafstand van het meer zelf, waarin het heerlijk zwemmen is. Ook hebben we nog een dag gefietst, op prima vrijliggende fietspaden, naar Villach. Een hartstikke leuk stadje, waar een allervriendelijkste fietsenmaker ook nog even mijn tot op de draad versleten achterrem een beetje bijgesteld heeft, zodat ik de laatste dagen nog enigszIns veilig kan fietsen.

Ik moet zeggen dat ik geniet van de tussenstops op de terugreis en dat is niet altijd het geval!
Zaterdag gaan we door naar de Chiemsee.

Als Peter gaat afrekenen op de camping, krijgt hij bij de kwitantie een snoepje…..

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Een reactie op Faaker See (2 overnachtingen)

Reacties zijn gesloten.