Een rustdag

Deze laatste dag in Bukittinghi houden we op de plaats rust. We beginnen met een uurtje (1 1/2, zegt Peter) in het zwembad.

Dan hebben we wel weer genoeg gerust en wandelen we naar de Sinayokcanyon, een eindje verderop. Het is een mooie plek en wat we daar ook vinden is een tunnelstelsel, aangelegd door de Indonesische dwangarbeiders onder Japans bewind in de 2e wereldoorlog. Het ligt behoorlijk diep onder de grond, zodat we flink wat trappen af en weer op moeten. In vind het een beetje eng, maar het is de moeite waard.

En zo worden hier aapjes gelokt en gevangen. Gelukkig waren ze slim genoeg om niet in de val te trappen…(het is niet allemaal mooi, wat we zien😧)

Als we ’s middags in Kocks café lunchen, barst er een ontzettende bui los, zodat we daar noodgedwongen wat langer blijven hangen dan we van plan zijn. Het levert weer wel op dat we daar het taxivervoer naar Harau valley regelen voor morgen. We gaan nog 3 dagen off-line!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Een reactie op Een rustdag

 1. Rob de Louw schreef:

  Hoi Tineke & Peter,
  Zo, de 3 dagen off-line zouden nu dus voorbij moeten zijn, dus wijd ik er maar weer een paar woordjes aan. Het blijft nl. geweldig jullie ervaringen te lezen en stelt me bijna in staat er van mee te genieten als ik al die mooie foto’s zie.
  Voor jullie is het jammer genoeg al weer bijna ten einde. Maandag begint, als ik het goed heb, jullie laatste week. Kan me voorstellen dat jullie beginnen te verlangen naar de rust en de gezelligheid van je eigen huis. JE hoeft dan niet meer steeds alles uit- of in te pakken. Een keer een groooooote wasbeurt en het is alsof je nooit bent weggeweest, toch? ;-))
  Geniet er nog maar even van want het gaat snel.
  Groetjes uit de Aalsbroek van
  Christel & Rob

Reacties zijn gesloten.