Da Nang

Zoals gepland, staat er voor vandaag niets gepland!
’s Morgens dus lekker aantutten en tegen 11 uur gaan we naar een hotel op de hoek waar ze een trendy koffieterras hebben. Dat is het….
De egg-koffie is erg vies, binnen 1 minuut zo klonterig en dik dat het wel koffiepap lijkt. De ober vindt het normaal, maar de 2 keren eerder dat ik egg koffie bestelde, zag hij er heel anders uit en smaakte hij ook stukken beter. Ik laat hem staan en bestel black koffie. Ja, en dat is hij inderdaad: zwart… maar om nou te zeggen dat dit een lekker bakkie is waar ik zo’n zin in heb……

Genoeg gemopperd. We maken een flinke wandeling over het strand: heerlijk. En ik zie een (stuk van) een boei, waar tijdens zijn reis naar dit strand heel veel moois op gegroeid is en ook weer vergaan. Ik vind het zo mooi!

Omdat Peter zijn zonnebrand vergeten is, maken we even een ommetje door een wijk daar. Bij een massagesalon worden we staande gehouden met de gebruikelijke vraag of we een massage willen. Nou, liever een tube zonnebrand. En, die hebben ze ook! De jongedame is erg blij met de klandizie, want ze is pas 4 dagen open en afhankelijk van toeristen…en dan zijn we om: we nemen een voetmassage: lekker hoor na zo’n strandwandeling!

‘s Avonds eten we vongole en vis aan de overkant. De vis heeft groene graten: nooit eerder gezien.

Morgen naar Hoi An!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.