D-day

Vandaag gaat het erom: gaat Max Verstappen in de top 3 eindigen hier in de GP van Singapore of gaat het net als vorig jaar in de eerste bocht mis?
We gaan hem straks aanmoedigen!

Al 2 dagen zijn we te vinden op het circuit en we genieten van het geluid van de race (met oordopjes), de trainingsrondes, de “tussendoor”wedstrijdjes, de sfeer op en naast de tribunes, de optredens die tussendoor plaatsvinden.

IMG_4903

Zo zien we op het water vóór ons (we kijken uit op Maria Bay Sands) een skyboarder en genieten we – samen met de kleinkids – van Björn Again (Money, Money, Money…) en in de avonduren van Liam Gallagher (de voormalige frontman van o.a. Oasis) en The Killers (een wereldberoemde rockband uit Las Vegas, al had ik er voorheen nog nooit van gehoord).

Tussen alle bedrijven door liggen we in het zwembad, kijken we naar een judo- en hockeytraining en naar een tenniswedstrijd en wordt er geshopt. Daarnaast worden we verwend met heerlijke eten met een persoonlijke Indonesische touch!


We leven hier, zoals Koen het zegt, in “een bubble”.
Heel goed om je dat te realiseren en de wereld rondom niet te vergeten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Een reactie op D-day

 1. Rob de Louw schreef:

  Nou nou, doe maar ruig…..zeiden wij vroeger dan.
  Maar een klein beetje jalouzie voel ik wel. Wat zijn jullie toch ‘bofkonten’!
  En nu maar hopen dat ‘den Sjos’ het goed gaat doen. Hij kan het, maar……

  Ik heb zo’n vermoeden dat jullie het best uithouden daar en al bijna vergeten zijn dat er ergens op de wereld nog een AALSBROEK is.

  Een fijne dag nog en als je Jos mocht spreken, doe hem dan de groeten van ons.
  ;-))
  Rob

Reacties zijn gesloten.