Contis-plage

We zijn al vroeg wakker en direct na het ontbijt halen we “den Duuk” van de stroom af en rijd ik hem voorzichtig een eindje verder van de heg af. Peter staat buiten, heft het open raam zover mogelijk open en vervolgens in één vloeiende beweging weer dicht: geen weerstand, geen enkel probleem.
Géén plan B nodig.

Net na de middag komen we in Contis-plage aan de Atlantische kust. We hebben maar een heel klein stukje tolweg gereden en de rest via bochtige, smalle B- (en C, denk ik) wegen. Lekker rijden vind ik dat!
De aardappelsalade die ik vanmorgen met kliekjes van gisteren alvast heb klaargemaakt, smaakt goed! Koud biertje erbij. “Geen beter leven dan een goei.”

Peter gaat het zwembad nog even in en ik hou (- op dokters voorschrift-😉) lekker mijn gemakje. Ik ben inmiddels begonnen in Stemvorken van A.F.Th. van der Heijden en het boeit me meteen.

De mosselen die we ‘s avonds bij het strand eten halen het niet bij die van vorige week, maar de rest is prima. Vooral de Cubaanse muziek brengt mooie herinneringen boven en maakt meteen vrolijk.
‘s Avonds barst het onweer los, maar het valt allemaal nogal mee; de voorspelde storm blijft uit.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.