Over mij

Een nieuw blog of een nieuwe blog?
Deze vraag zegt meteen iets over mij: ik hou van de Nederlandse taal. Niet zo gek voor een (gepensioneerde) docente Nederlands. Ik mag zelf kiezen: beide zijn goed. Het nieuwe blog is een feit; ik heb nu al weer zin om de eerste blog te gaan schrijven.

Ik schrijf graag. In het nieuwe blog is het weer mogelijk om foto’s bij een blog te plaatsen en hoef ik geen omweg via Facebook te maken om ook wat beelden bij de tekst te zetten. Welke foto kies ik om mijn blog mee op te sieren? En wil ik er ook een foto van mezelf bij? Het antwoord op de laatste vraag is: ja. Ik wil laten zien wie ik ben. Maar wie laat ik dan zien? Ik kies een foto waar ik “leuk” op sta: niet al te veel rimpels, geen verkrampt gezicht vanwege de poging om wat te glimlachen zonder dat mijn mond een beetje scheef staat en het er toch spontaan uit te laten zien.

Een beetje ijdel dus (mooi woord in deze context want behalve “verwaand”, betekent het ook “tevergeefs, verloren moeite”). Voor de header kies ik Bryce Canyon die ik fotografeerde in Utah. Ik word er blij van en het herinnert mij aan een van de vele, prachtige reizen die ik al maakte.

Reizen is mijn passie. Samen met Peter reis ik door het leven. Door de blogs die ik ga schrijven kun je steeds meer ontdekken.

Ga met me mee op ontdekkingsreis!

(Als je meer wilt lezen over eerder gemaakte reizen, kun je dat doen op http://tinekebruijs.blogspot.nl )