Zumaia (op herhaling)

dag 10 29 augustus

Vorig jaar zijn we hier ook geweest en aangezien we op doorrreis naar de Picos toch hierlangs komen, besluiten we op herhaling te gaan (omdat we het hier fijn vinden).

Op de camping worden we niet direct herkend, maar als we vertellen dat ze ons vorig jaar zo goed geholpen hebben met de verloren nummerplaat, weet Sarah het weer!

We kiezen uit een van de drie nog vrije plekken, zetten den Duuk neer en draaien meteen eerst de luifel uit, want ondanks de kustwind is het hier ook behoorlijk heet. Daarna is het prima uit te houden.

Aan het eind van de middag fietsen we naar het centrum en meteen door op de pier. Is het zo leuk omdat je op de pier eigenlijk niet mag fietsen?
Daarna wil Peter nog een keer naar de klifkust en deze keer wandel ik met hem mee naar het eindpunt.De queeste naar een restaurantje is best wel moeilijk) omdat we geen etende medemensen zien (tot 20.00 uur wordt er alleen gedronken. Maar we vinden met behulp van een hele aardige ober van een bar een prima gelegenheid, waar we eerst wat indrinken met unas acietunas, potje kaarten etc., en daarna – als de kok in functie is, lekker kunnen eten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.