On the road again…

Drie dagen later dan gedacht, rijden we zaterdag 26 augustus richting het “zonnige” (?) zuiden.
Vorig weekend had een feestweekend moeten zijn: bijna complete families bij ons t.g.v. Peters verjaardag. Dat is het uiteindelijk ook geworden, maar ik lag met flinke koorts en buikgriep in bed.
Twee bezoekjes aan de huisarts en een een antibioticumkuur verder, ben ik vandaag zo ver dat we kunnen gaan!

Het doel is Epernay en dat halen we met gemak.
Ik geniet onderweg van Peter, die zo gelukkig wordt van reizen dat hij op een gegeven moment zit te zingen, in zijn handen te klappen en ritmisch met zijn voet zit te tikken…. Zo fijn om te zien!❤️
Rond 15.00 uur zijn we er en installeer ik me in het zonnetje met de zaterdagpuzzel van de Volkskrant, terwijl Peter even de benen strekt (10 km. wandeling langs het kanaal, een blond biertje (Paradys) en een potje kersenjam bij Carrefour): het nuttige met het aangename verenigd.

We blijven op de camping eten in het pop-up restaurantje, op een heel mooi plekje aan de rivier. Ze hebben daar een heerlijk haantje in wijnjus en Peter eet kip met champagnesaus (we zitten hier in de Champagnestreek). We moeten echt ont-zet-tend lang wachten en omdat ik tijdens dat lange wachten en het eten zelf een paar keer terug naar de camper moet (echt zo’n fijn sanitair daar) wordt het een maaltijd met hindernissen.

Toch sluiten we met een tevreden gevoel de dag af en liggen om 10 uur op bed. Het wordt een lange, goede nacht!

Onze overburen uit Engeland zijn veel ijveriger dan ik: alle gezinsleden strijken om de beurt hun kleding(!). Ik denk dat ze misschien naar een feestje gaan vanavond?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Een reactie op On the road again…

Reacties zijn gesloten.