Nuevalos (2 en 3)

Dag 2.

Peter gaat vroeg op pad. Hij wil een flinke wandeling maken, dus is hij zo’n beetje de hele ochtend weg.
Zijn tocht voert een stukje langs de rivier, over een rotsige heuvel en over een stuk hoogvlakte. Aan het eind ligt een dorpje (van niks): hij is al blij dat hij een terras vindt waar hij een kop koffie kan drinken.
Maar, het levert wel mooie vergezichten op en een hoge score op de stappenteller!

Wat ik doe?
Lummelen; daar word ik steeds beter in!

Dag 3

Vandaag zijn we weer allebei actief: we fietsen naar een kloof, 17 km. verderop. Onderweg komen we alleen het dorpje (van niks) tegen en nog een ander dorp (minder dan niks). Je snapt niet dat hier echt mensen wonen, maar dat doen ze wel. Er trouwen er zelfs 2 vandaag en er is een touringcar gehuurd die het hele gezelschap vervoert naar: ….. juist, de kloof! Bovenin die kloof ligt namelijk een klooster/kerk? waar we nu niet kunnen komen omdat er een plechtigheid plaatsvindt (met llfe-orkestje en fotografen) en daar passen we niet echt bij. Maar de verrassing over de schoonheid van de kloof is er niet minder om, zeker niet als we ook nog gieren boven de rotsen zien cirkelen.

Als we terugfietsen belanden we bij een hotel waar we lunchen.

De terugweg gaat aanmerkelijk sneller, waaruit we opmaken dat we vanochtend toch weer een flink stukje hebben moeten klimmen. (We zijn toch zo blij met onze Lacros elektrische fietsjes🙏🏼😂).

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.