Na regen komt zonneschijn

Zondag regent het dat het giet. En niet even, maar de hele dag! D.w.z. tot een uur of half zes: dan lopen we naar het Newton-foodcourt (vandaag zorgen we zelf voor het eten) en is het droog.

De middag hebben we noodgedwongen doorgebracht in de Vivo City Shopping Hall. We scoren wat spulletjes voor de 5-decemberviering met de family en we komen er zo van in de stemming dat we ’s avonds spontaan beginnen in te pakken en te dichten.

De ideeën voor de surprise zijn er ook al, nu nog de uitvoering (ik mis mijn vriendin Ria😩)!

En dan vandaag: geen druppeltje regen en de hele dag weer stralend. De ochtend brengen we door in het zwembad op Hillcrest en na de lunch gaan we naar het (schier)-eiland Sentosa. Daar waren we een jaar geleden ook met hetzelfde snertweer als we gisteren hadden, maar nu is het andere koek! We wandelen via de boardwalk. Wandelen is eigenlijk niet het goede woord, want de helft van de boardwalk is een lopende band. De rest doen we wel op eigen kracht. Via het fun-gedeelte met Universal studio’s, Madame Tussaud,  kabelbaan- en ziplijnattracties belanden we zomaar weer op een trail die door het woud leidt en uiteindelijk op het strand uitkomt. Daar drinken we een cold coffee. Eigenlijk hadden we meer zin in een pilsje, maar ja $ 12.oo (€ 7,20) vinden we toch echt te duur. We kunnen maar moeilijk wennen aan de achterlijk hoge prijzen hier. Een paar voorbeeldjes:      € 16,– voor 5 dumplings? € 20,– voor een superklein flesje whisky (2 neutjes, schat ik) en € 12,50 voor het allergoedkoopste flesje rode wijn?

Hij weet volgens mij ook niet wat hij ervan moet denken….

Dat ik toevallig voorbeelden noem van eten en drinken berust op toeval.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.