Intermezzo… en verder

6 Heerlijke dagen in Singapore!
– Sinterklaas gevierd én de cadeautjes en surprises kwamen een half uur (!) van tevoren uit de koffers die vanuit het vliegveld met de taxi thuis werden bezorgd; ze waren een nachtje in Kuala Lumpur blijven staan toen we van Oman kwamen; (misschien een verhaal voor Diewertje Blok, volgend jaar?);
– toen we vanmorgen aan het ontbijt zaten, scheen de zon; de overige dagen kwam het met bakken naar beneden, bijna hele dagen…☔️;
– gisteravond deden we een nachtsafari in de Zoo met zoon en schoondochter.

En wat denk je? Bergen beklommen in Oman, door Wadi’s gewaad en dan struikel je hier over een richeltje van 1 cm. hoogte! Broek kapot (en knie natuurlijk ook) en aan de rechterkant flink de enkelband verrekt.

Vandaag zijn we vertrokken naar Thailand, naar Ayutthaya. Op de vliegvelden supersnel: handig hoor zo’n rolstoel (in Bangkok zelfs met een professionele “personal pusher”!

Wat fijn dat we hier toevallig een knus resort hebben geboekt waar we een eigen huisje hebben met een veranda én nog een lekker zwembad in de tuin met ligstoelen. Handig als je toch even met de beentjes omhoog moet!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Een reactie op Intermezzo… en verder

Reacties zijn gesloten.