Hendaye

Na de zondvloed van gisterenavond, rekenen we op een regendag. Uitgebreid de zaterdagkranten lezen, en lezend meters maken op de Lincoln Highway en Inspiratie opdoen. We doen het allemaal afgewisseld met wat spellen.

Bovendien hebben we life-entertainment. Een van de campers een paar plaatsen verder heeft zich diep in de modder geboord en er moet een tractor aan te pas komen om hem eruit te trekken en op een plek te rijden.
Ja, we maken wat mee!

Zondag blijven we nog een dag in Hendaye in de hoop dat de zon flink zal schijnen en de modder zal opdrogen: wij willen maandag weer verder gaan en hebben geen zin om vast te komen te zitten!

De zon weet nog niet echt door te breken, maar het blijft droog! We fietsen naar St.Jean de Luz, een mooi stadje aan de zee. Het is er gezellig druk, met life-muziek in de kiosk op een plein. We lopen de prachtige kerk in en ‘s middags eten we in een prima Italiaans restaurantje: spaghetti alla vongole en puttanesca!

Als we “thuiskomen”, is er weer een tractor besteld. Dezelfde mede-camperaar was kennelijk toch niet helemaal tevreden met zijn plaats en wilde zijn camper iets verplaatsen en om onverklaarbare redenen koerst hij linea recta dezelfde modderpoel van gisteren in! Gelukkig werkt de boer ook op zondag!

Hopelijk brengen wij het er morgen beter vanaf!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.