Hao Lu (Ninh-Xuan)

We zijn bij The Wooden Gate, ons guesthouse 5 km. van Ninh Binh.
Geïnstalleerd en wel in de familiekamer op de begane grond (…”dat is beter voor jullie”… vindt de hoogzwangere hostess); de was zit al in de wasmachine en ik heb al geluncht (is op een dienblad op de kamer bezorgd). Je leest het goed: Ik.

Peter is vanochtend niet zo goed uit de nacht gekomen: hij heeft last van buikloop en hij is er ook nog misselijk bij. Hij heeft dus ook niet ontbeten. Na de autorit van 3 uur, die gelukkig goed verliep (hij had een plastic zak stand-by), is hij min of meer direct naar bed gegaan en ligt nu flink te pitten.

De familiekamer is behoorlijk groot met een heuse zithoek en in de badkamer staat zelfs een heel luxe bad. Buiten staan 2 stoeltjes onder een kleine overkapping waar ik nu mijn blog zit te schrijven.

Het is een klein guesthouse met een dito zwembad waar we vermoedelijk geen gebruik van gaan maken, omdat het water er niet uitnodigend uitziet, vind ik.

Tja, meer kan ik over deze dag nog niet vertellen en ik vrees dat er ook niets spannends meer staat te gebeuren: eerst maar eens zorgen dat Peter opknapt!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Een reactie op Hao Lu (Ninh-Xuan)

Reacties zijn gesloten.