Die andere camping: Parque de Campismo de Entre Ambos-os-Rios

Dit is zo’n fijne camping! Voor alle soorten kampeerders geschikt, schitterend gelegen aan een rivier en tegelijkertijd toch een boscamping.
We hebben een prima plekje met vrij uitzicht, alleen een buurman tegen de achterkant van de camper. En, nog fijne buren ook: papa, dochter met vriendje en zoon van 25 die, heel toevallig, in Groningen studeert (artificial intelligence) met een goede smaak voor muziek!

De eerste dag doen we niet veel: Peter verkent de directe omgeving per fiets en ik doe wat je op vakantie doet: luieren, lezen en wat puzzelen. Ik heb Tectonic ontdekt en dat is hard werken: leuk! We wandelen ook nog een stukje naar het meer met het idee daar eind van de middag eens in te gaan zwemmen, maar ook daar komt het niet van.


We blijven vanavond ook op de camping eten, omdat we daarna naar de ek-voetbalfinale willen kijken op de i-pad. Hebben ze op het terras een grote tv hangen  en vinden we een 1e klas-plekje om te kijken terwijl we het een en ander weghappen. Dat doen de andere gasten ook en het is een hartstikke gezellige avond.
Wij zijn de enigen die het snelle doelpunt (na 2 minuten) van de Engelsen wel leuk vinden, maar de gasten rondom ons kunnen dit wel hebben en zitten de hele avond te nagelbijten, meewarig het hoofd te schudden en te klagen over de kwaliteit van de Italiaanse aanvallen: zij zijn duidelijk voor de Italianen. Wij trouwens op het laatst ook en zeker na die mallotige penalty van een van de Engelsen. Iedereen tevreden terug naar zijn stek.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.