Cartagena

dag 32 en 33

Op 20 september komen we hier rond de middag aan op de camperplaats in St. Ana bij Cartagena en hebben we de grote was gedraaid. Aangezien het behoorlijk zonnig is, hebben we geen last van de slecht werkende droger.

’s Avonds fietsen we nog even het dorp in en gaan op tijd naar bed.

dag 33!

Er is goed nieuws en slecht nieuws.
Eerst maar het goede nieuws: we hebben gelukkig mijn fiets nog voor wat boodschappen.
Het slechte nieuws: Peter heeft GEEN fiets meer; die is vanmiddag in Cartagena gestolen, terwijl wij op het St. Fransicoplein de lekkerste lunch ooit hadden (we moesten er lang op wachten, maar het was het wachten waard! Ge-wel-dig!)

Onze fietsen hebben we in een klein rustig zijstraatje geparkeerd (wat we altijd doen). Als we na de lunch naar de fietsen terug lopen, zie ik Peter zorgelijk kijken terwijl hij in zijn broekzak zit te wroeten.
”Ik ben toch mijn fietssleuteltje kwijt!” We kijken allebei zorgelijk als we het straatje in komen: mijn fiets is 20 meter verderop gezet, maar staat moederziel alleen: die van Peter is weg! GESTOLEN!
Hoe het kan? Vermoedelijk heeft Peter zijn fietssleuteltje naast zijn broekzak gestoken en ja, als het fietssleuteltje naast de fiets op de grond ligt…..🥴

Mijn fietstassen waren ook doorzocht, maar behalve onze elektrische fietspomp vonden ze blijkbaar niets de moeite waard. En behalve Peters windjackje zat er in zijn fietstassen niets van waarde.

De rest van de middag brengen we op het politiebureau door voor de aangifte en Peter is te voet naar huis gegaan (ik schat zo’n 7 km, dus samen met zijn ochtendwandeling heeft die vandaag weer wel zijn meters gemaakt!).

We zullen de plannen dus weer wel gaan aanpassen, want gezamenlijke fietstochtje zitten er deze reis niet meer in.

Morgen schrijf ik wel wat we vandaag nog meer beleefd hebben in Cartagena, want nu ben ik wel even aan een wijntje toe…..

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 reacties op Cartagena

Reacties zijn gesloten.