Campingplatz Oberhofer (Trostberg)?/Freizeitcamping Lain am See (Buchbach)

30 juni

Nee, toch niet weer van plan veranderen? Jazeker, maar nu noodgedwongen!

De camping in Trostberg hebben we gekozen vanwege de goede recensies. ”Een pareltje; kleinschalig; zeer vriendelijke eigenaar; fijne ontvangst” ; een kleine greep.
We moeten er vaak voor van de grote weg en dan zijn er ook nog eens veel Umleitungen, daar in the middle of nowhere.
Het is al met al een lange rijdag geweest en we zijn blij als we het erf oprijden. Ik ga maar een klein stukje helling af, want ik zie weinig draairuimte en wacht op Peter die verder naar beneden naar de vermoede campingplaatsen loopt. Hij wordt er niet veel wijzer van en komt terug. Dan komt de eigenaar uit de deur en deelt mee dat ze geen plaats hebben: ze zitten vol. “Och, wat jammer… “ zegt Peter en “dan zullen we iets anders moeten vinden..” Het botte antwoord is even kort als gevoelloos ”Ja!”
Geen enkele tip of aanwijzing, alleen nog ”Je zult achteruit het erf af moeten, want beneden kun je niet keren” en weg is hij.
We rijden eerst maar weer naar een dorp, want bij de camping hebben we geen bereik, om te kijken naar een alternatief. Dat is er: 40 km. verder in Buchbach.

Als we daar aankomen, is het inmiddels 16.00 uur. We hebben dan geen puf meer om nog iets anders te ondernemen dan wat uit te blazen en te gaan eten. Beide gaat goed daar, want we hebben weer een hele ruime vrije plek aan een meertje en het eten in het restaurant is echt goed. Het is er ook gezellig, met name door de vrolijke serveerster.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.