Andersom

Er komt een dame in een scootmobiel aangereden die stopt voor onze camper. Ze glimlacht vriendelijk, maar haar tekst is even hard als duidelijk: ”U moet uw camperbus omdraaien; met de motor aan de voorzijde. Ik heb het duidelijk gezegd bij aankomst en het staat op de plattegrond die u meegekregen heeft.” Dat laatste klopt.
Ze vertelt nog desgevraagd dat dat vanwege het sneller wegrijden is, in geval van brand. Nog nooit meegemaakt, maar er is iets voor te zeggen. We gaan dus andersom staan.

Achteraf vinden we het niet eens erg, want we hebben nu ineens wat werk van morgenochtend gedaan. Zo hebben we o.a. luifel weer ingehaald en de stormbanden verwijderd die we vanmiddag – na één rukwindje waarbij onze luifel meteen op half 11 hing – voor het eerst hebben gebruikt: superhandig en niet veel werk!
Onze eerste nacht in Duitsland (Weiterstadt, am Steinrodsee) waar geen liefhebbers van het Eurovisiesongfestival wonen. Geen kroeg te vinden met een tv-scherm.

Dat is het tweede gevalletje van andersom vandaag
Het eerste is in de file. Naast ons rijdt een busje met een heel bijzondere reclameboodschap.
Er staat een mannetje op geschilderd dat in zijn ene hand een hoopje poep vasthoudt 💩 en in de andere een aardbei 🍓met de tekst erbij dat hij van poep een aardbei kan maken….

Ik kom niet verder dan te vermelden dat ik het alleen andersom kan…

En dat is nog maar dag 1.

Dat was vandaag

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.