Albalat des Sorells (Valencia)

dag 40, 28 september

Tegen één uur rijden we de camperplaats in Albalat del Sorells (bij Valencia) op. We zijn hier vorig jaar ook geweest en de goede herinneringen, de nabijheid van Valencia waar we nog niet op uitgekeken zijn én het feit dat vrienden van ons ook een dezer dagen neerstrijken in de buurt en een ontmoeting tot de mogelijkheden behoort, hebben ertoe geleid dat we hier weer zijn voor een paar dagen. En, last but not least, hier kunnen we tijdens ons verblijf gebruik maken van een elektrische huurfiets, zodat we weer samen overal naartoe kunnen crossen. Morgen om half elf staat hij klaar voor Peter, dus vandaag gaan we eind van de middag nog even met het treintje naar Valencia.

Dit is de zoveelste camperplaats op onze reis en echt de beste! Kleinschalig, alles goed geregeld (zo staan we in het digitale systeem sinds vorig jaar -dus inchecken gaat zonder paspoorten en lekker snel-) en supernetjes hier: het terrein, het sanitair, noem maar op.
We hebben geen overburen en vrij uitzicht (weliswaar op een groot dieseltankstation, maar dan kunnen we wel life de prijsschommelingen bijhouden 😂)
Het voelt gewoon fijn om hier weer te zijn!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.